X IDE ny hovedsponsor i Norges Bowlingforbund

X IDE blir ny hovedsponsor i Norges Bowlingforbund – Nytt liganavn: X IDE-LIGAEN

X IDE blir ny hovedsponsor i Norges Bowlingforbund
Vi ser frem til et spennende samarbeide med XIDE for å utvikle Norsk Bowling, sier Kirsten Wille (t.v.). Cato Nordberg fra X IDE AS, som i en årrekke har sponset både bredde- og toppidrett, er også svært fornøyd med samarbeidsavtalen.
Det er inngått samarbeidsavtale mellom X IDE AS og Norges Bowlingforbund (NBF) som blant annet medfører at liganavnet nå heter X IDE-LIGAEN.

Avtalen er 2-årig og det nye liganavnet vil fra og med sesongen 2021/2022 bli X IDE-Ligaen.

X IDE er Norges største og mest moderne grafiske hus med 40 engasjerte, dedikerte og profesjonelle medarbeidere. Vår hovedbase er på Lørenskog utenfor Oslo hvor vi har en produksjonsavdeling som strekker seg over 3 500 kvadratmeter med forskjellige maskiner innen offsettrykk, digitaltrykk, storformat, ferdiggjøring og distribusjon. Vi produserer det meste i eget hus og er genuint opptatt av trykksaker og innehar høy kompetanse og lang erfaring. Dette for å sikre de beste løsningene og det beste resultatet for våre kunder. X IDE har også egne regionskontorer på Hamar og Drammen.

Salgsjef i X IDE, Cato Nordberg er svært fornøyd med å inngått samarbeidsavtale med Norges Bowlingforbund.

– X IDE har i en årrekke sponset både bredde- og toppidrett. Lokalt ser vi det også som et samfunnsansvar. Vi er aktiv partner i flere idrettslag på Romerike, Innlandet og i Oslo, samt på landslagsnivå/toppidrett. Vi ønsker verdifull profilering og velger oss sponsorvirksomhet som forsterker positive inntrykk av oss som selskap. Bowling er ett nytt og spennende bekjentskap for oss, men samtidig noe vi kjenner til og har prøvd på selskaps- og vennenivå. Det er en stor idrett på verdensbasis, men samtidig den perfekte arena for kompisgjengen. Vi ønsker å motivere ansatte til å være fysisk aktive og mener vi derfor kan være synlig på forskjellige arenaer. Det er med på å bygge omdømme, stolthet og intern kultur i X IDE, sier Nordberg.

Generalsekretær i Norges Bowlingforbund Kirsten Wille gleder seg stort til samarbeidet.

– Vi i NBF er svært glade for å få X IDE med på laget, og vi ser at den kompetansen og de tjenestene X IDE kan tilby, vil være med på å løfte hele organisasjonen og bidra til å synliggjøre og profilere sporten på en helt ny måte. Vi ser frem til et spennende samarbeide med X IDE for å utvikle Norsk Bowling, sier Wille.


Kontaktpersoner for samarbeidsavtalen:

X IDE AS:
Cato Nordberg, Salgssjef
Mobil 91108498
cato@xide.no

Norges Bowlingforbund:
Kirsten Wille, Generalsekretær
Mobil 92815563
kirsten.wille@nif.idrett.no