X IDE åpner ny avdeling på Årnes

X IDE åpner ny avdeling på Årnes

Avdelingsleder for XIDE Årnes blir Tom Gunnar Bratsberg.
Avdelingsleder for XIDE Årnes, Tom Gunnar Bratsberg. Foto: Heidi Wexels Riser (Raumnes)
X IDE AS har i en årrekke vært etablert på Lørenskog. 1. mars 2021 åpnet XIDE Innlandet med hovedkontor på Hamar. Nå utvides det ytterligere, og eget avdelingskontor åpner på Årnes 3. januar 2022.

XIDE er et stort og moderne grafisk hus hvor produksjonslokalet på over 2000 kvm er lokalisert på Lørenskog. XIDE gjør alt fra design til ferdig produsert og levert produkt. XIDE har høy faglig kompetanse og lang erfaring i bransjen, og gir derfor kundene den beste rådgivning og veiledning til et topp resultat. XIDE er opptatt av å gi personlig service og finne de riktige løsningene til hvert enkelt oppdrag.

Avdelingsleder for Årnes blir Tom Gunnar Bratsberg.

– Jeg har kjent Bratsberg i 27 år og han har i de rollene vi tidligere har samarbeidet om gjort en utmerket jobb. Han har nå vært engasjert som provisjonsselger som bierverv underlagt XIDE Innlandet i 2021 og har levert meget gode resultater. Vi er veldig glade for at han nå har takket ja til å bli avdelingsleder på Årnes med fokus på markedet som han kjenner svært godt. Bratsberg har stor troverdighet og integritet, vi vet han er svært godt likt i Nes og omegn, og at han har en fantastisk standing i markedet allerede, sier daglig leder i XIDE Innlandet AS, Svein-Erik Edvartsen.

Tom Gunnar Bratsberg ser frem til å lede etableringen av kontorene på Årnes.

– Vi åpner kontor på Årnes for å skape nærhet til lokalmarkedet i Nes og omegn. Vi har allerede siden i sommer sponset Nes Ishockeyklubb som skaper vinn/vinn-situasjoner for begge parter. På kontoret kan man se noen av våre produkter visuelt. Vi setter kunden i fokus og leverer våre tjenester til alle, både stort og smått, privat, næring, idrettslag og foreninger. Vi har all produksjon i eget hus noe som gjør oss fleksible når det gjelder leveringstid og pris. Jeg gleder meg virkelig til dette, sier Bratsberg.

Klikk her for å se oversikt over alle produkter som XIDE tilbyr: https://xide.no/produktkatalog2020/index-h5.html?page=1

Klikk her for å lese dagens sak hos Raumnes: https://www.raumnes.no/nyheter/xide-gjor-kundene-synlige/