XIDE MED 1000 (!) AKTIVE KUNDER

XIDE MED 1000 (!) AKTIVE KUNDER

1000 nye kunder
X IDE har nå 1000 aktive kunder hvorav 171 er nye.

X IDE har hatt stort fokus på nysalg i 2021. Når 1. september skrives har vi 1000 aktive kunder hvorav hele 171 er nye kunder.

– Pandemiperioden har mildt sagt vært krevende for oss selv om vi leverte positivt overskudd i 2020 på over fem millioner kroner. Vi har derfor i hele 2021 hatt stort fokus på nysalg, og det er gledelig at vi nå kan krysse av for 1000 aktive kunder herunder hvor 171 er nye kunder, sier daglig leder, Filip Johnsen.

I tillegg til salgsapparatet på hovedbasen på Lørenskog, etablerte XIDE også eget salgskontor på Hamar som har fokus på markedene på Hamar, Gjøvik, Lillehammer og Kongsvinger, samt eget salgskontor på Årnes.

XIDE Innlandet har inngått samarbeidsavtale med Storhamar Håndball, XIDE på Årnes har inngått samarbeidsavtale med Nes Ishockeyklubb, og XIDE sentralt har fortsatt samarbeidsavtale med Lillestrøm Sportsklubb og nylig ble også XIDE ligapartner med Norges Bowlingforbund

– Vi ønsker å støtte idretten så vel nasjonalt som lokalt, og ønsker å bli kjent med, og skape samarbeid med de andre partnerne i klubbenes – og forbundets B2B-poole, sier Johnsen.

XIDE har som mål å øke kundemassen ytterligere.
– Vi skal kjøre på videre i årets fire siste måneder, og skal som alltid levere produkter av god kvalitet både til våre eksisterende og nye kunder, avslutter Johnsen.


Klikk her for å se XIDEs produktkatalog