XIDE INNLANDET 
+ STORHAMAR HÅNDBALL ELITE

XIDE INNLANDET OG STORHAMAR HÅNDBALL ELITE INNGÅR SAMARBEID

XIDE Innlandet AS og Storhamar Håndball Elite har signert samarbeidsavtale for sesongen 2021/2022.

XIDE AS ble stiftet i 2006 og har hovedbase på Lørenskog. I tillegg er det for flere år siden etablert avdelingskontorer i Drammen, Fredrikstad, Larvik og Vikersund. XIDE Innlandet AS som offisielt åpnet 1. mars 2021 med kontorlokaler i Lille Strandgate 3 i Hamar (Basarenebygget – i 2. etasje over Rema 1000) skal ha fokus på markedene i Hamar, Lillehammer, Gjøvik og Kongsvinger.

– XIDE er et stort og moderne grafisk hus med engasjerte, dedikerte og profesjonelle medarbeidere. Vi har et produksjonslokale på over 2000 kvm. Vi gjør alt fra design til ferdig produsert – og levert produkt. XIDE har høy faglig kompetanse og lang erfaring i bransjen, og kan derfor gi kundene våre den beste rådgivning og veiledning til et topp resultat når noe skal produseres, sier markedssjef i XIDE Innlandet AS, Karine Dobloug.

XIDE er har en rekke kunder som for eksempel Life, Jernia, Meca-kjeden, Nordea Bank, Kreftforeningen, Postnord og Hesselberg Gruppen.

– Vi er opptatt av å gi god personlig service og å finne de riktige løsningene til hvert enkelt oppdrag. Vi har all produksjon i eget hus noe som gjør oss fleksible når det gjelder leveringstid og pris, sier Dobloug.

XIDE leverer produkter og tjenester innen design og foto, trykksaker og emballasje, messeutstyr, skilt og dekor, profilartikler og gaver, varehotell, pakking og distribusjon, og butikkmateriell (retail). Se produktkatalogen til XIDE her https://xide.no/produktkatalog2020/index-h5.html?page=1

– Det er egentlig bare fantasien som setter begrensinger når det gjelder hva vi kan levere til våre kunder innenfor våre områder, og vi gleder oss veldig til samarbeidet med Storhamar Håndball Elite. Klubben fremstår som profesjonell og ambisiøs med sunne og gode verdier som vi gjerne ønsker å assosiere oss med. Som nyetablert selskap på Innlandet skulle det nesten bare mangle at vi ikke ønsker å samarbeide med landets beste håndballag som kan skape vinn/vinn-situasjoner for begge parter, sier Dobloug.

Daglig leder i Storhamar Håndball Elite Kamilla Sundmoen er godt fornøyd med at klubben nå har signert en samarbeidsavtale med XIDE Innlandet AS som i første omgang gjelder for sesongen 2021/2022 hvor de ligger inne klausuler om automatiske fornyelser.

– Vi er glade for å ha med XIDE Innlandet som samarbeidspartner kommende sesong. Vi har allerede gjennomført positivt samarbeidsmøte, og ser frem til og gleder oss til samarbeidet, sier Sundmoen.

Eventuelle spørsmål når det gjelder samarbeidet kan rettes til:

Storhamar Håndball Elite
Kamilla Sundmoen
Daglig leder
Tlf. 917 71 766

XIDE Innlandet AS
Karine Dobloug
Markedssjef
Tlf. 930 39 713