XIDE INNLANDET ER ETABLERT

XIDE Innlandet AS er etablert

Svein-Erik Edvartsen
Svein-Erik Edvartsen.

XIDE Innlandet AS er etablert og starter opp 1. januar 2021 i nye kontorlokaler på Hamar.

Det er stiftet helt nytt selskap som har inngått samarbeidsavtale med X IDE AS som har vært etablert i 14 år. XIDE Innlandet AS skal fokusere på Hamar, Kongsvinger, Gjøvik, Lillehammer og andre steder i Innlandet.

X IDE AS er ett stort og moderne grafiske hus med 40 engasjerte, dedikerte og profesjonelle medarbeidere på Lørenskog og har en produksjonsavdeling som strekker seg over 3 500 kvadratmeter med forskjellige maskiner innen offsettrykk, digitaltrykk, storformat, ferdiggjøring og distribusjon. X IDE AS produserer det meste i eget hus og er genuint opptatt av trykksaker og innehar høy kompetanse og lang erfaring. Dette for å sikre de beste løsningene og det beste resultatet for våre kunder.

Styreleder og daglig leder i det nystifta selskapet XIDE Innlandet AS blir Svein-Erik Edvartsen.

– Jeg ansatte Svein-Erik som administrerende direktør i Lørenskog Ishockeyklubb i 2013 og han gjorde en fantastisk jobb. Vi sa for fem år siden da han dessverre valgte å slutte i Lørenskog, fordi han fikk jobb i Norges Fotballforbund, at vi måtte samarbeide igjen en gang i fremtiden. Nå er tiden inne, sier eier av X IDE AS Stig Atle Johnsen.

Hovedpunktet i samarbeidsavtalen mellom XIDE Innlandet AS og X IDE AS, er at X IDE AS skal sørge for alt av backoffice funksjoner for XIDE Innlandet AS.

Svein-Erik Edvartsen skal i tillegg til å lede XIDE Innlandet AS fortsette med de andre jobbene han har i dag som dommerekspert for NordicBet, partner og styreleder i Artist & Event AS, og som rådgiver og ansvarlig for alle backofficefunksjoner og kontraktsforhandlinger for Cirkus Agora AS

– Jeg ser frem til å lede XIDE Innlandet og samarbeide med X IDE i lys av den inngåtte samarbeidsavtalen. Jeg har fortsatt leiligheten min i Hamar i tillegg til hus i Kongsvinger, men kommer neppe til å være på Hamar daglig. Det vil derfor bli tilsatt markedssjef som vil være XIDE Innlandets ansikt utad, og som NK vil markedssjefen styre mye av det som skjer i det daglige siden XIDE Innlandet skal bygges opp til å bli en salgsorganisasjon som sikrer fornøyde kunder både når det gjelder produktkvalitet, konkurransedyktige priser og rask levering, sier Edvartsen.

XIDE Innlandet AS vi være på plass i nye kontorlokaler i Lille Strandgate 3 (Basarene-bygget – 2.etasje over Rema 1000) fra 1. februar 2021.

Se alle produkter som tilbys våre kunder HER.