Profil- og jobbklær

Populære produkter innen tekstil – som fritidstøy, representasjonstøy og arbeidstøy leverer vi raskt og rimelig med din logo / ditt budskap og til avtalt tid.

Vi har egen produksjonslinje for å trykke på klær og profiltøy. Vi har også flere broderingsmaskiner for å brodere din logo, illustrasjon eller tekst på tekstil.

Vi har et rikholdig utvalg fra mange leverandører når det gjelder fritidstøy, representasjonstøy og arbeidstøy. Logo / design lager vi og trykker/broderer lokalt i vårt grafiske hus på Lørenskog, og har også mulighet for å levere hasteoppdrag om du skulle trenge noe raskt.

Om du ønsker kan vi lage en egen nettbutikk for ditt firma – hvor de ansatte eller hver avdeling i firmaet har mulighet for å bestille det de skal ha av fritidstøy, representasjonstøy og arbeidstøy gjennom denne løsningen. Det er også mulighet for å legge inn profil- og reklameartikler for bestilling gjennom samme løsning. Denne løsningen har vi for flere firmaer og konsern i dag, og som forenkler bestillingsprosessen til ditt firma