Om X-IDE

X-IDE AS er et teknisk, stort og moderne grafisk hus med engasjerte, dedikerte og profesjonelle medarbeidere.

Vi holder til på Lørenskog utenfor Oslo i et produksjonslokale på 2000 kvm med alt av maskiner innen offsettrykk, digitaltrykk, storformat og ferdiggjøring. Vi har også en stor profil- og gaveavdeling, med alt det innebærer av sublimering, tampotrykk, silketrykk, brodering og transfertrykk for tekstiler. Dette gjør oss ekstremt konkurransedyktige på levering av slike produkter og tjenester.

KOMPETANSE
X-IDE har høy faglig kompetanse og lang erfaring i bransjen, og kan derfor gi kundene våre den beste rådgivning og veiledning til et topp resultat når noe skal produseres. Vi er opptatt av å gi god personlig service og å finne de riktige løsningene for deg til hvert enkelt oppdrag.

 

MILJØ OG KVALITETSSTYRING
Vi har godkjent miljømerkingslisens for Svanemerket, og fast samarbeid og avtale med Ragn Sells, hvor vi har en partner som tar aktivt del i vår bedrifts miljøprofil og vårt miljøarbeid. I tillegg er vi inne i en prosess hvor vi holder på med å ta ytterligere steg på kvalitetsstyring ved å tilpasse og sertifisere oss for «ISO 9001 – Ledelsessystemer for kvalitet».

 

RASK LEVERING OG FLEKSIBILITET
Siden vi står for all produksjon i eget hus er vi meget raske og fleksible hva gjelder leveringstid. Vi er kjent for å levere raskt og presist, og å være fleksible ved hasteoppdrag eller ved endringer på planlagte produksjoner. Vi kan alltid hjelpe DEG!