Bærekraft og Miljø

Alle ikoner RGB_Norsk_V04
Alle ikoner RGB_Norsk_V04
Alle ikoner RGB_Norsk_V04

 

Bærekraft, Miljø og Kvalitet hos X-IDE AS

X-IDE: Engasjert i Bærekraftig Vekst

I en tid hvor miljøbevissthet blir stadig viktigere, anerkjenner X-IDE AS betydningen av bærekraftig drift. Vi forstår at våre handlinger påvirker både dagens og morgendagens verden, og har derfor integrert bærekraft i vår forretningsstrategi.

Forpliktelse til Bærekraft

  • ISO 9001 og ISO 14001 Sertifisering: Som et ISO-sertifisert firma, er vi forpliktet til å følge strenge standarder for miljø og kvalitet, og streber etter kontinuerlig forbedring i alle våre prosesser.
  • Svanemerket: Gjennom Svanemerket-ordningen har vi bundet oss til å oppfylle høye miljøkrav, som sikrer at våre tjenester og produkter er miljøvennlige.

Praktisk Gjennomføring

  • Dedikerte Ansatte: Vårt team består av over 50 dedikerte medarbeidere som arbeider for å levere tjenester som ikke bare møter kundenes forventninger, men også bidrar positivt til miljøet.
  • Teknisk Kvalitetsleverandør: Som leverandør til ulike bedrifter og organisasjoner, fokuserer vi på å kombinere kvalitet med miljøvennlige løsninger.

Bærekraftig Drift

Vårt hovedkontor ligger på Lørenskog, like utenfor Oslo, og har 3000 kvadratmeter stor og moderne fabrikk. Med en solid omsetning viser vi at ansvarlig drift og forretningsmessig suksess kan forenes.

Velg X-IDE AS
– sammen for en mer bærekraftig fremtid.

Logostripe_web