Marius Tandberg engasjert som innholdsprodusent i xide

Marius Tandberg engasjert som innholdsprodusent i xide

Marius Tandberg - ny innholdsprodusent i xide
Marius Tandberg - ny innholdsprodusent i xide
X IDE har engasjert Marius Tandberg som innholdsprodusent. Han er allerede i gang.

X IDE tilbyr nå også sine kunder innholdsproduksjon. Klikk her for å se de ulike pakkene og hva de inneholder.

I den anledning har X IDE engasjert Marius Tandberg som har utdanning fra University of Exeter (fra BA (Hons) Film Studies). Tandberg har blant annet erfaring som turnefotograf i Norge og Tyskland for Few Dollars More, fra flerkamera produksjon, regi, tidsorientering, og kommunikasjon i Arendals uka, og som video editor for Discovery knyttet til OL i Tokyo i 2021. Han skal også nå i 2022 jobbe for Discovery under OL i Beijing.

– Vi er svært tilfreds med å ha fått engasjert Tandberg. Hans CV taler for seg selv. Tandberg er en filmskaper som fremstår som en ener innen kreativt arbeid, produkt promotering, sosiale medier, og tidsriktig markedsføring og reklame. De av våre kunder som velger slike tjenester fra X IDE vil få levert innholdsproduksjon i ypperste klasse, sier daglig leder i XIDE Innlandet Svein-Erik Edvartsen.

Tandberg ser frem til å jobbe i X IDE.

– Jeg gleder meg til å levere tjenester til XIDEs kunder som ønsker å bli mer synlig på en innovativ måte. Dette gir muligheten til å utnytte dagens kommunikasjonsflater og blir både mer personlig – og business orientert. Jeg ser frem til å dele kundenes lidenskap på en god og kreativ måte, og å lage innhold som fenger. Det å presentere, connecte, og fremstille XIDEs kunder på en ny og morsom måte er motiverende. Å lage videoinnhold engasjerer meg slik kundene vil engasjere andre med sitt innhold, sier Tandberg.

Klikk her for å lese mer om Tandberg.

Klikk her for å se oversikt over alle produkter som XIDE tilbyr.