Kjede- og butikkmatriell

Vi produserer i dag kjede- og butikkmateriell for mange av de store og små kjedene du møter på kjøpesentre i frittstående butikker i hele Norge.

Om det er dekke for alarmsøyler, plakter, vippetasser, gulvstickers, skilt, kjede-/ butikkprofilering eller andre produkter innen dette, har vi lang og god erfaring med kjede- og butikkmateriell og står klare for å hjelpe deg også. Har dere eksisterende rammer, fester o.l. kan vi tilpasse oss det meste av dette.

Ønsker dere en egen nettbutikk hvor butikkene i kjeden/avdelingene i kjeden kan gå inn å bestille det de ønsker selv, er dette noe vi har laget for flere kjeder og vil også kunne lage en slik løsning for dere.

Vi har mange «standard» maler og produkter klare for å sette på deres design, men har også mulighet for å lage egne løsninger / produkter for dere i både små og store opplag. Alt lages lokalt på huset av våre kreative og flinke medarbeidere.

Utsendelse og logistikk
Ønsker du hjelp med utsendelse eller ønsker lagerplass for kortere eller lengre periode, kan vi hjelpe deg med det. Dette gjør vi for flere av våre kunder fast i dag. Alt fra utsendelse til butikker / avdelinger i kjeden til avtalt tid og med riktig antall og bestilte produkter til hver enkelt butikk / avdeling.