KARINE DOBLOUG MARKEDSSJEF I XIDE INNLANDET

KARINE DOBLOUG MARKEDSSJEF I XIDE INNLANDET

KARINE DOBLOUG. Foto: Hamar Dagblad

Karine Dobloug (36) er engasjert som markedssjef i XIDE Innlandet AS fra og med 1. januar 2021.

XIDE er ett stort og moderne grafiske hus med 40 engasjerte, dedikerte og profesjonelle medarbeidere på Lørenskog og har en produksjonsavdeling som strekker seg over 3 500 kvadratmeter med forskjellige maskiner innen offsettrykk, digitaltrykk, storformat, ferdiggjøring og distribusjon. XIDE produserer det meste i eget hus og er genuint opptatt av trykksaker og innehar høy kompetanse og lang erfaring. Dette for å sikre de beste løsningene og det beste resultatet for våre kunder. Les mer på www.xide.no 

Fra 1. januar 2021 etableres også XIDE Innlandet AS som vil ha hovedkontorer i Lille Strandgate 3 i Hamar sentrum, og som skal ledes av styreleder Svein-Erik Edvartsen.

XIDE Innlandet AS har nå engasjert Karine Dobloug som markedssjef.

Dobloug er 36 år, bor i Furnes og har en datter på 6 år. Hun har jobbet innen helsevesenet i 15 år og har således lang erfaring med å jobbe tett på mennesker, dog på en annen måte enn hun kommer til å gjøre for XIDE Innlandet. 

– Jeg er glad for tilliten som XIDE Innlandet viser meg, og gleder meg til å starte. De fleste har jo behov for XIDEs produkter, så jeg ser frem til å være med å bygge opp dette selskapet som skal sørge for fornøyde kunder både når det gjelder produktkvalitet, konkurransedyktige priser og rask levering. Jeg mener dette er produkter som enhver bedrift har bruk for, og det at alle produkter lages på Lørenskog er jeg sikker på vil være en stor fordel, sier Dobloug.

Styreleder Svein-Erik Edvartsen er godt fornøyd med å ha fått på plass Dobloug som markedssjef.

– Jeg har hatt flere samtaler med Dobloug. Hun har gjort ett meget godt inntrykk og jeg har forstått at morsrollen selvsagt er det aller viktigste i livet hennes – det skulle bare mangle. Hun fremstår som ei jente med sunne og gode verdier, som ei fantastisk mor, og som en svært stabil og flink arbeidstaker noe hennes CV bekrefter. Dobloug har også flere års erfaring som kundebehandler. Hun er en utadvendt og ressurssterk dame som kommer til å gi XIDE Innlandet AS fornøyde kunder. Jeg er trygg på at hun kommer til å lykkes både med salg, markedsføring av selskapet, og vil sørge for meget god og profesjonell kundeoppfølging. Hun skal være selskapets ansikt utad, sier Edvartsen.

Kontaktpersoner:
Styreleder Svein-Erik Edvartsen, tlf. 95781006
Markedssjef Karine Dobloug, tlf. 930 39 713 

******************************************************

Edvartsens ansettelser de siste 10 årene: 14 kvinner og to menn.

Som salgssjef i Manpower i 2010 og 2011:
* Martha Benham
* Wivian Stokke
* Marte Elin Hamre

Som administrerende direktør i Storhamar i 2012 og 2013:
* Vibeke Hoelseth
* Inger-Johanne Muri
* Maren Lerfald Hagen
* Christian Olasveengen

Som administrerende direktør i Lørenskog IK i 2013 og 2014:
* Marlin Kleven Jakobsen
* Milana Ponomarenko
* Tilziana Pappalardo Gulbrandsen
* Tom Nordlie

Som seksjonsleder i Norges Fotballforbund:
* Elin Horn
* Ragnhild Mizda
* Tine Grødal
* Marlin Kleven Jacobsen

Som styreleder i Xide Innlandet AS:
* Karine Dobloug