JOHN CHRISTIAN ELDEN BLIR EN DEL AV XIDE INNLANDET AS

JOHN CHRISTIAN ELDEN BLIR EN DEL AV XIDE INNLANDET AS

Foto: Elden.no
Foto: Elden.no

Advokat for Høyesterett John Christian Elden blir juridisk rådgiver for Xide Innlandet AS.

Den profilerte advokaten er med på laget i det nyoppstarta selskapet.

– Målet mitt er at de skal få minst mulig bruk for meg, men det er alltid gøy å være en del av noe som er nyetablert. Jeg ser frem til å følge utviklingen av selskapet, sier John Christian Elden.

Styreleder og daglig leder Svein-Erik Edvartsen er glad for at Elden takket ja til å bli en del av XIDE Innlandet AS.

– Jeg har kjent John Christian siden 2003 og ingen er i nærheten av han. Jeg er svært tilfreds med at vi kan sparre med han daglig hvis det er noe vi lurer på. Den nye markedssjefen som skal styre mye av selskapet og som offentligjøres senere denne uken trenger også denne tryggheten, sier Edvartsen.