Hayat Alharithi og Anders Stubberud engasjert i XIDE Innlandet

Hayat Alharithi og Anders Stubberud engasjert i XIDE Innlandet

Hayat Alharithi (24) og Anders Stubberud (19) er engasjert som kundekonsulenter i XIDE Innlandet AS. Foto: Stian Bye Høgsveen
Hayat Alharithi (24) og Anders Stubberud (19) er engasjert som kundekonsulenter i XIDE Innlandet AS. Foto: Stian Bye Høgsveen
Alharithi har erfaring fra bransjen fra A7 print, og har ellers jobbet innen helse og omsorg i Bergen og Hamar som assistent i seks år. Hun har også jobbet som morsmålslærer for barn fra ulike nasjonaliteter og som tolk i Løten kommune og i Salita. Hun er ferdig utdannet interiørdesigner og studerer nå interiør og arkitektur ved Høyskolen Kristiania. Hun er bosatt i Ottestad, gift, og har en sønn på syv måneder.

Stubberud er 19 år, bosatt på Hamar, og har tidligere salgserfaring fra XXL. Han har gjennomført studiespesialiserende, realfag vg3 / Hamar katedralskole.

Alharithi og Stubberuds oppgaver i XIDE Innlandet blir følgende:

  • Salg av XIDEs produkter
  • Gjennomføring av kundemøter
  • Booking og detaljplanlegging av innsalg
  • Segmentering og planlegging av aktiviteter
  • Gjensalg og oppfølging
  • Utarbeidelse av tilbud og oppfølging

Alharithi gleder seg til å starte.

– Jeg er veldig fornøyd med å få denne sjansen som jeg skal kombinere med mine studier, sier Alharithi.

Stubberud ser også frem til å bli en del av «XIDE laget»

– Jeg synes det er morsomt at XIDE Innlandet tør å satse på oss unge og gleder meg, sier Stubberud.

XIDE Innlandet ledes av daglig leder Svein-Erik Edvartsen.

– Jeg har alltid gitt så vel jenter som gutter uansett alder og etnisk opprinnelse muligheten. Det er alltid spennende. Det Alharithi har fått til i løpet av sine 24 år er svært imponerende og vitnemålet til Stubberud er for å si det forsiktig terning seks. Begge har vært på opplæring og tok dette på strak arm. Vi er meget glade for å ha fått på plass to så unge flinke mennesker, sier Edvartsen.